loading
Lehdistötiedote 1.2.2017

Suomen parhaat Opel-liikkeet palkittu: Rinta-Joupin Autoliike Oulu jälleen palkittujen listalla


Opel on jälleen palkinnut Suomen parhaat Opel-jälleenmyyjät arvostetulla Opel Customer Excellence Award -palkinnolla. Neljän palkitun liikkeen joukossa oli myös Rinta-Joupin Autoliike, Oulu.

Opel palkitsee joka vuosi tammi-helmikuussa edellisvuoden aikana parhaiten menestyneet jälleenmyyjät, jotka ovat oikeutettuja käyttämään Opel Customer Excellence Award -tunnusta seuraavan vuoden ajan.

Opel Customer Excellence Awardin tärkein kriteeri on asiakastyytyväisyys, jota mitataan niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinnin osalta. Asiakkaan jokaisen käynnin ja kokemuksen on oltava niin korkeatasoinen, että hän on valmis suosittelemaan liikettä muillekin. Laatua varmistetaan muun muassa ”mystery shopping” -käynneillä. Tunnuksen saaminen edellyttää myös myyntitavoitteiden saavuttamista.

”Meillä on takana neljä perättäistä kasvun vuotta ja sama tahti jatkuu myös tänä vuonna kun tuomme markkinoille muun muassa uuden Opel Insignian ja kaksi täysin uutta crossoveria, Crossland X:n ja Grandland X:n. Äärimmäisen kilpailukykyisen malliston ja toimivan jälleenmyyntiverkoston rinnalla menestyksen takana on tyytyväinen asiakas, jonka haluamme saavan liiikkeistämme aina parasta mahdollista palvelua”, summaa toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelilta.

Myyntijohtaja Jussi Rättyä Rinta-Joupin Autoliikkeestä on tyytyväinen toistamiseen saatuun tunnustukseen. ”Tämä on paras mahdollinen palkinto, koska tämän saaminen vaatii onnistumisia autotalon kaikilla osa-alueilla. Samaan aikaan myyntimme on kasvanut voimakkaasti. Olen todella ylpeä huipputiimistämme. Iso kiitos asiakkaillemme”, Rättyä kommentoi.

Palkitut liikkeet:
Rinta-Joupin Autoliike, Oulu 
J. Rinta-Jouppi, Seinäjoki 
J. Rinta-Jouppi, Kuopio 
Timosen Auto, Joensuu

 Kuva 1: Rinta-Joupin Autoliikkeen (Oulu) myyntijohtaja Jussi Rättyä ja liikkeen henkilökunta sekä Opel Finlandin myyntijohtaja Mika Salminen

Kuva 2: Henkilöt vasemmalta: Opel Finlandin myyntijohtaja Mika Salminen, Rinta-Joupin Autoliikkeen (Oulu) myyntijohtaja Jussi Rättyä ja korjaamopäällikkö Petri Heikkilä vastaanottamassa palkintoa
Siirry ylös