loading

Rinta-Joupin Autoliike – Koko kansan autokauppa

Tervetuloa koko kansan autokauppaan, Rinta-Joupin Autoliikkeeseen! Kaikki 23 toimipistettä palvelevat sinua reilusti ja asiantuntevasti, olit sitten ostamassa uutta autoa tai etsimässä itsellesi luotettavaa käytettyä autoa laajasta vaihtoautojen valikoimasta. Meille voit tarjota kaupan yhteydessä vaihdossa myös lähes mitä tahansa muuta ajoneuvoa veneestä traktoriin. Huoltoverkostomme on kattava, ja tarjoaa useimpien Suomessa myytävien auto- ja matkailuajoneuvomerkkien merkkihuollot sekä kaikkien merkkien huollon. Rinta-Joupin kolarikorjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät.

Meille tärkein olet aina sinä, asiakas. Se on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen periaatteena alusta asti.

Olemme tehneet luotettavaa autokauppaa jo lähes 70 vuotta ja toimipisteitämme on ympäri Suomen. Meidät tunnetaan koko kansan autokauppana, jonne on helppo tulla – siitä olemme erityisen ylpeitä. Ymmärrämme niin oman suosikkimerkkinsä nimiin vannovaa autohifistelijää kuin käytännöllistä perheautoa etsivää arjen sankaria ja kaikkea siltä väliltä.

Kokemuksemme antaa meille parhaat edellytykset palvella sinua mahdollisimman hyvin. Uskomme kuitenkin lujasti kehitykseen ja siihen, että asiakkaita kuuntelemalla pystymme palvelemaan vieläkin paremmin. Siksi kehitämme palvelujamme jatkuvasti – asiakaslähtöisesti. Asiointi on helppoa, kun samasta toimipisteestä löytyy kaikki tarvittava: myynnin lisäksi Rinta-Joupin toimipisteissä tehdään merkkihuoltoja sekä laadukkaita yleishuoltoja kaikkiin merkkeihin. Useimmat toimipisteemme myyvät myös varaosia.

Mukaudumme muuttuviin oloihin ja huollamme myös esimerkiksi hybridiautot samalla rautaisella ammattitaidolla kuin muutkin autot. Ymmärrämme, että myös sinun elämässäsi tilanteet muuttuvat, joten tarjoamme maksuasioissa eri tilanteisiin sopivia rahoitusjärjestelyjä. Auton osto tai huolto on aina mahdollista maksaa Rinta-Jouppi laskulla, erämaksulla tai rahoitussopimuksella. Tarjoamme myös taloudellista turvaa vaihtoauton hankintaan Rinta-Jouppi Turvalla ja kerromme merkkiemme tarjoamista huoltosopimuksista.

Siirry ylös