loading
Toimimme valtakunnallisesti - palvelemme paikallisesti

Rinta-Joupin Autoliike on yksi maan suurimmista ja kasvavimmista autoliikeketjuista. Edustamme 11 eri automerkkiä; Toyota, Honda, Skoda, BMW, Ford, Peugeot, Seat, Opel, Chevrolet, Renault ja Dacia. Lisäksi edustamme useita eri matkailuajoneuvomerkkejä. Toimimme 14 eri paikkakunnalla. Toimitamme asiakkaille vuositasolla noin 16000 autoa.Toimimme yhteistyössä kaikkienmerkittävimpienrahoitusyhtiöiden kanssa.

Rinta-Joupin palvelukonseptilla löydätte ratkaisun yritysautoiluun - säästätte aikaa ja autoasiat ovat aina ajantasalla. Toimitamme autot haluamaanne osoitteeseen; halutessanne suoraan yritykseenne ja tarvittaessa työntekijän kotiovelle -autojen toimituspalvelut ovat ilmaisia - milloin tavataan?

Rinta-Jouppi Rahoitus

Leasing

Leasing auttaa budjetoinnissa ja vapauttaa yrityksen pääomaa yrityksen ydinliiketoiminnan käyttöön. Halutessanne voimme ostaa nykyisen autokantanne - myös isommat erät.Rinta-Jouppi leasing on joustava ja vaivaton ratkaisu yritysautoilun hallintaan. Myös lyhyemmät sopimukset ovat meillä mahdollisia; - yrityksenne tarpeen mukaan. Leasingpalvelut takaavat huolettomia ja turvallisia kilometrejä olipa kyseessä henkilö- tai tuotantoauto.

Osamaksu

Korko on aina kiinteä koko sopimuskaudella ja rahoitusaika joustava.

Vapauta pääomaa

Tiesitkö, että myös autoa vaihtamalla voit vapauttaa rahaa muihin tarpeisiisi?

Esimerkki: Ostettavan ajoneuvon hinta 30 000 €. Hyvitys vaihtoautosta 13 000 €. Käytetään käsirahana vaihtoauton hyvityshinnasta 3000 € (10 % ostettavan ajoneuvon kokonaishinnasta). Loput 10 000 € voimme siirtää tilillesi ja voit käyttää rahat johonkin muuhun tarkoitukseen. Kysy lisää myyjiltämme!

Oulun toimipisteessä sinua palvelevat:

 

Keijo Vuolteenaho

Tavara-autot

050 077 4400 

 

 

Petri Karjalainen

Henkilöautot

044 599 4110

Siirry ylös